El món va dir sí, un conte que convida a reflexionar sobre la història de l’evolució i el progrés

Un bon dia va començar el món i va començar el temps, i del xoc entre planetes en va sorgir la Terra. I van començar les estacions. I primer vam ser peixos dins l’aigua, després, rèptils i, més tard, mamífers. Vam començar a caminar sobre dues cames i vam fer les nostres primeres eines. I el món semblava enllestit, però d’ençà d’aleshores sempre hem continuat inventant i fabricant coses noves que ens han portat progrés, però també destrucció. I des de llavors el món no s’ha aturat, i nosaltres tampoc.

Kaia Dahle Nyhus acompanya el lector a través d’un viatge meravellós per saber d’on venim i quan ens vam convertir en humans. Les seves frases curtes i plenes de ritme, juntament amb les il·lustracions lineals de vívids colors plans, representen una manera original i atractiva d’explicar l’evolució als infants amb la intenció de despertar-los la curiositat sobre dues qüestions fonamentals: Qui som i cap on anem?

Una reflexió intel·ligent sobre la història de l’evolució i el progrés, i sobre la necessitat de frenar la producció i el consum desbocat a fi d’evitar la destrucció del medi ambient i l’escalfament global.El món va dir sí
Kaia Dahle Nyhus
Traducció: Meritxell Salvany
Premi de la Crítica de Noruega 2018 
Takatuka àlbums