Tanquem la Setmana del Medi Ambient 2022 donant continuïtat a les activitats de sensibilització mediambiental

Tanquem la Setmana del Medi Ambient 2022, però al Col·legi Sant Miquel dels Sants i a elpetitmiquel continuem les activitats de sensibilització mediambiental. Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, infants, nens, nenes i joves han viscut uns dies de sensibilització mediambiental que continua la setmana que ve amb noves propostes, entre les quals, hi ha una nova proposta per als joves de 3r d’ESO que combina bicicleta i poesia.

Al llarg de la Setmana del Medi Ambient 2022, els infants d’elpetitmiquel han experimentat al voltant de la recollida selectiva, han parlat sobre envasos i han buscat maneres de reutilizar. També han relacionat el cicle de l’aigua amb el canvi climàtic i han generat propostes per estalviar més aigua a casa i a l’escola. Per la seva banda, els nens i les nenes de primària han participat en el 19è Congrés Científic de la Universitat de Vic, han parlat del sol i de les energies alternatives i han reflexionat sobre la relació natura i persona. A més, han tractat el canvi climàtic i han aprofundit en la importància de les abelles. Han elaboran propostes per millorar la biodiversitat de plantes a l’escola, s’han mogut per l’entorn més immediat i han creat estels amb materials reutilitzables.

Tots plegats hem pres consciència del lema #UnaSolaTerra i les diferents activitats que s’han portat a terme han esdevingut oportunitats de sensibilització mediambiental. Una sensibilització que és prioritària a la nostra escola i que, de fet, es porta a terme al llarg de tot el curs, però que esdevé central durant la Setmana del Medi Ambient.