Condicions d’ús

Les condicions generals d’ús regulen el funcionament i les característiques d’aquest bloc, Setmana del Medi Ambient 2020 Sant Miquel dels Sants, creat pel Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. Quan l’administrador ho consideri oportú, el bloc Recerca Sant Miquel dels Sants, es reserva el dret de modificar el portal i els seus continguts.

Qui pot ser usuari d’aquest espai?

Tota la comunitat educativa del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic.

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquest espai web –textos, gràfics, imatges, material sonor, audiovisual i qualsevol altre material publicat en aquest espai web– són propietat dels autors respectius o d’algun organisme/entitat vinculat al Col·legi Sant Miquel dels Sants que hagin autoritzat o publicat aquests continguts al bloc Setmana del Medi Ambient 2020 Sant Miquel dels Sants, i estan protegits per la legislació sobre la propietat industrial i intel·lectual.

Qualsevol membre de la comunitat educativa del Col·legi Sant Miquel dels Sants que hagi sol·licitat ser usuari del bloc Setmana del Medi Ambient 2020 Sant Miquel dels Sants mitjançant el corresponent formulari, només pel fet de ser usuari registrat i aportar continguts al portal –textos, gràfics, imatges i qualsevol altre material– autoritza al bloc a gestionar-los i a publicar-los, seguint els protocols establerts.

L’idioma

L’idioma oficial d’aquest espai web és el català. Això no exclou que puguin aparèixer publicats articles o opinions en altres idiomes. www.santmiqueldelssants.cat també té versions idiomàtiques en castellà i anglès.

Utilització dels continguts

Els continguts publicats són oberts. Si algú desitja fer ús d’algun material publicat al web cal fer constar la font. En qualsevol cas, el Col·legi Sant Miquel dels Sants no autoritza a fer-ne un ús lucratiu.

Responsabilitat dels continguts

El bloc Setmana del Medi Ambient 2020 Sant Miquel dels Sants no es fa càrrec de la veracitat o exactitud de les dades aportades pels usuaris registrats en aquest espai. Aquest espai és un punt de trobada entre els membres de la comunitat educativa del Col·legi Sant Miquel dels Sants. Aquest organisme únicament fa de gestor dels continguts i no es fa responsable dels continguts i les opinions aportats pels usuaris.

La bona fe dels usuaris

Els usuaris d’aquest portal han d’actuar en tot moment segons les regles de la bona fe i accepten els següents punts:

• No aportar dades incompletes, falses o inexactes.
• Els continguts aportats al portal seran respectuosos i èticament correctes amb les persones i entitats.
• No aportar continguts que siguin enganyosos.
• No utilitzar mecanismes o software per impedir l’adequat funcionament o alterar les dades que apareixen en aquest portal.
• Fer un ús correcte de les claus d’usuari i contrasenya, el que comporta mantenir-les en secret i assumir qualsevol activitat que es realitzi amb aquestes claus.

Cancel·lació d’accés al portal

El Col·legi Sant Miquel dels Sants podrà denegar o retirar l’accés a aquest bloc si algun usuari/a incompleix alguna d’aquestes condicions.