Delegats i delegades mediambientals

Un dels objectius prioritaris dels agents mediambientals d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic és inspirar tot l’alumnat per despertar consciències pel bé del medi ambient: ja sigui reduint l’ús de plàstics, envasos o paper de plata, així com reciclant bé els residus.

En aquest espai recollim algunes de les propostes i activitats dels agents mediambientals de la nostra escola el curs 2019/2020. És el moment de la natura. 🌍


Trobada virtual de delegats i delegades ambientals de 3r d’ESO del Servei Comunitari

Mariam Drissi, Cristina Castany, Emma Figueres, Ada Solé, Marta Selivanova, Carla Prat, Sergi Anton, Pol Matavacas, Rayan Belayni, Èric Franch.


Gestionem els residus!

Els delegats i les delegades ambientals de 3r d’ESO, en el marc del Servei Comunitari, estan duent a terme una activitat relacionada amb la gestió dels residus al Col·legi. Abans del confinament van estar fent una auditoria per fer un recompte de les papereres existents a les aules, passadissos i patis, així com l’ús que se’n fa. A les reunions dutes a terme durant el confinament han posat en comú aquestes dades, per tal de poder començar el curs 2020-21 consensuant les propostes de quines i on haurien de posar-se les papereres amb la resta de delegats i delegades ambientals del Col·legi i poder-ho implantar.

Un dels objectius prioritaris és inspirar tot l’alumnat per despertar consciències pel bé del medi ambient: ja sigui reduint l’ús de plàstics, envasos o paper de plata, així com reciclant bé els residus.


Els agents mediambientals d’elpetitmiquel

És una comissió de nens i nenes de 6è de primària que contribueixen a preservar el medi ambient i a construir un món més sostenible. Són una referència per tota la comunitat i lideren accions com:

  • Sensibilitzar i impulsar que es portin esmorzars saludables i verd a l’escola. D’aquí en neix el Boc’n’ Roll.
  • Engegar una campanya, amb l’ajuda dels delegats de cada classe, per aconseguir Residus 0 a les sortides. Promouen el plogging.
  • Vetllar per una mobilitat sostenible, encoratjant als alumnes de tota l’escola a desplaçar-se en bicicleta, a peu o en patinet. De fet, ara que tenim pàrquing de bicicletes, millor que mai. 

    “Sing for the Climate” és la seva cançó de campanya!
Ashraf, Alícia, Walid, Blanca, Elisabet, Beatriz,
Xènia, Prisca, Laia, Bruna, Íria, Marina i Carles